Lead Gitarrist sökes

Lead Gitarrist sökes

Hidden Finder är ett Stoner/Metalband som funnits i några år, lirat runt i Stockholm, släppt en EP samt några singlar och nyligen avslutat inspelningen av sin fullängdsdebut i egen studio. Låtarna är mixade av legendaren Tomas Skogsberg (producerat tidigare Entombed, Grave, Hellacopters, Backyard Babies, Amorphis mm.) och är nu på mastring hos Fascination Studios (Tony Lindgren) Vi har ett eget skivbolag och förhandlar med flera distributörer av musik inför släppet av vår första fulländare.

Vi söker nu efter en ny sologitarrist som är redo att börja repa och lira live med oss. Du bör ha fyllt 23 år, behärska flera rock och metalstilar, ha scenvana, viljan att avvara några timmar i veckan för bandet samt redo att lira live runt om i Sverige och utomlands. Vi repar i Skärholmen. Våra influenser sträcker sig från tunga band som Sleep, Black Sabbath, Orange Goblin, och Mastodon, till lite hårdare band som Pantera, Entombed, High On Fire, och Opeth.
Det betyder dock inte att vi låter som nån av dem. Vi har en egen stil och är öppensinnade för influenser från Doom till Dödsmetal och Blackmetal.

Hur Vi låter? Du hittar några av våra omastrade låtar på

och några videos på

samt live at klubben

 

 Känner du dig manad att testa med oss så skriv vem du är, vad du använder för guror och backline och skicka någon inspelning du gjort själv eller med tidigare band till info@hiddenfinder.com eller hör av dig till Olle 073-610 40 75.

Mer info om Hidden Finder på vår hemsida www.hiddenfinder.com
eller på facebook: www.facebook.com/hiddenfinder

 

En reaktion på “Lead Gitarrist sökes

  1. Pingback: Lead gitarrist sökes | HiddenFinder Official website

Kommentera